Despre noi

Infiintata in 1992, IMATEC SRL este o companie privata care activeaza cu succes pe piata romaneasca in domeniul automatizarii proceselor industriale.

IMATEC  este partener autorizat al ABB in Romania pentru distributia si implementarea echipamentelor de masura, control si reglare a proceselor industriale, precum si pentru echipamente analitice de proces.

Servicii

Obiectivul nostru este sa va facem cat mai facila alegerea, achizitia, instalarea si operarea echipamentelor de masura si a celor analitice de care aveti nevoie – astfel incat sa va focusati pe afacerea dumneavoastra.

  1. Suport pentru aplicatii

    Indiferent daca aveti aplicatii punctuale de masurare si/sau control a debitului unor fluide sau amestecuri gazoase, determinarea presiunii, temperaturii din proces sau daca aveti aplicatii complexe de monitorizare de emisii, Imatec va ofera cea mai performanta consiliere si solutia optima pentru aplicatia dumneavoastra.

  2. Inginerie de sistem
  3. Integrarea sistemelor
  4. Asistenta tehnica la punerea in functiune
  5. Suport dupa vanzare
  6. Instruirea personalului specializat

Viziune

Solutiile tehnice pe care le oferim clientilor atat in domeniul masurarii parametriilor proceselor cat si in aplicatiile de monitorizare a emisiilor poluante, au la baza experienta proprie acumulata, cat si suportul si participarea partenerilor nostri externi, care folosesc cele mai moderne tehnologii ce corespund cerintelor standardelor si legislatiei nationale si internationale in vigoare.